pro příznivce RC rally 1:10 EP

MLR – opravdové zpestření sezóny

18.05.2013 21:20

 

Již tři krát se dvě posádky  - jednalo se o oba Fordy Fiesty TRESTLES teamu – zúčastnili MLR rally soutěže v polském Krakově. Tento víkend byl na pořadu již 4 podnik jejich šampionátu a tentokrát se zúčastnili hned 3. Posádky. K Henrymu a Tomaszovi se připojil Pavel Knesl. Při malé účasti polských posádek se podařilo našim jezdcům zabrat všechny místa na pomyslné bedně.

Boj na velice zajímavém a zrádném povrchu vyhrál Pavel před Henrym a Tomem.Za nima skončili oba jezdci, kteří letos jedou i Moravia Cup – tedy čtvrtý Ryszard a pátý Wojtek. Dle jejich slov by se oba chtěli letos zúčastnit celého šampionátu Moravia Cupu.

Jelikož počasí bylo jak stvořené na závod na takovém povrchu bylo o co bojovat od první RZty.

Jelikož jsou pravidla trochu odlišné od těch našich  - Pavlovi ve výhře nezabránila ani penalizace za naražení do časomíry. Na jiný systém servisů skoro doplatil Henry, které před posledními 4 RZtama změnil nastaveni tlumičů což vedlo k obrovskému zpomalení a dotažení se Toma skoro na dostřel. Jeho přemotivovanost však v poslední RZtě vedlas k chybám a tak skončil jako třetí.

Zdá se , že výlety do polského Krakova se budou opakovat a pokud to jen trochu bude možné – pojedeme i ve větším počtu.

O termínech budeme informovat zde na stránkách.

Tady odkaz na foto: https://rchenry.rajce.idnes.cz/MLR_Rajd_Chrzanowa_18.5.2013%2C_Krakow/

A na oficiální stránky MLR: https://www.rajdymalopolska.eu/

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode