pro příznivce RC rally 1:10 EP

První ostrý test je za námi!!!!

05.07.2012 21:18

Tak a je to tady... Karviná má opravdu rally trať!!! Dnes proběhl první test nově vzniklé tratě. Počasí bylo opravdu letní 34st ve stínu... Proto jsme se sešli až v 18.00 hodin (teda já tam dorazil o něco později...) Teplota ale byla pořád stejná - opravdu letní. A začalo to.Každý zkoušel kde se postavit aby se moc nenaběhal - ono by to taky v tom teple mohlo být vražedné... Zdá se , že trať je i pro nás - kardiaky  - zcela v pohodě... Jen ty časy... Trať není opravdu příliš dlouhá - nájezd jedné ze základních  tras ( bez opakování některých úseků ) je kolem cca 2 minut. S opakováním jednoho úseku se dostaneme cca na 2:50. Tzn., že nejlepší budou ještě o několik desítek vteřin rychlejší. Pro zářijové závody to bude vyřešeno jinak. Každopádně trať je plná různých skvělých pasáží - střídají se čistě technické s velice rychlými. Mne osobně se nejvíc líbí část kolem stromů - nádhera !!!!! Velký dík patří Frantovi za to, že se s tím popral a byl schopen něco takového vytvořit. Myslím, že ode dneška můžeme zase o něco posunout laťku naších schopnosti - máme si to kde vyzkoušet a poprat se s nastavením vozů. Pro mne to přineslo jedno zjištění: i když jsem měl výkon stáhnutý na 70% nebo opačně ( abych konečně dohnal Pavla a Frantu) na 125% - čas v cíli byl skoro na vteřinu stejný... 2:07 (oni v té době již jezdili 1:56).

Myslím, že pro všechny z okolí, komu se RC rally zalíbilo popřípadě teprve zalíbí, je to ideální trať na zjištění co to obnáší.

A co se týče mostu a podjezdu -to je kapitola sama pro sebe. Dá se tam mnoho získat ale taky mnohem víc ztratit. Foto z dnešního podvečera najdete ve fotogalérii. Henry

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode